Healingens dag

Healingens dag - lørdag d. 27/10-2018

 

Mød din lokale healer til Healingens Dag

 

Lørdag d. 27. oktober holder healerne åbent hus over hele landet.

 

Overvejer du om healing kunne være en relevant behandling for dig eller kunne du blot tænke dig at vide om mere om, hvad healing er og hvordan en healer arbejder? Så har du nu chancen for at blive klogere! Den 27. oktober er det nemlig Healingens Dag over hele Danmark og healerne åbner dørene for alle interesserede. Du kan se på hjemmesiden healerringen.dk, hvilke muligheder, der er i dit lokalområde!

 

Nogle steder kan du besøge healerne på deres klinikker. Andre steder har healerne i dagens anledning flyttet deres behandling ud i det offentlige rum eller hen på det nærmeste bibliotek eller et helt tredje sted. Ideen er at være dér, hvor folk færdes i dagligdagen og tilbyde interesserede en gratis eller meget billig behandling og/eller en god snak.

 

”Der er stadig mange danskere, der ikke kender så meget til healing og helt sikkert også en del, der tror, at healing er sådan lidt hokus-pokus-agtigt. Det er dette vi gerne vil ændre med Healingens Dag, hvor vi giver alle en god lejlighed til stifte bekendtskab med os og selv prøve at blive healet. Behandlingen har vist sig brugbar for mange, og det er en behandlingsform helt uden bivirkninger! Forhåbentlig vil mange gøre brug af tilbuddet og blive klogere”, siger formand for Healerringen Christin Bjergbakke.

 

Healingens Dag afholdes hvert år og arrangeres af Healerringen, der er behandlerforening og interesseorganisation for healene i Danmark. Medlemmer af Healer-Ringen skal dokumentere mindst 200 timers undervisning som behandlere inden for deres fag. Desuden skal de leve op til Healer-Ringens etiske regler, der fastlægger kravene til god klinisk praksis og etisk adfærd for foreningens medlemmer. Det er derfor altid en god idé at undersøge om din healer er medlem af Healerringen.