SPEKTER3

Healing og fjernhealing

Selve healingen varer en lille times tid. Vi taler om , inden healingen starter, hvad du har brug for hjælp til.

Efter endt healing, vil jeg fortælle dig om de ting, som jeg har bemærket under healingen. Jeg arbejder på flere planer og de budskaber som er vigtige for dig netop nu, vil jeg videregive til dig. Hvis der er brug for at tale under healingen, gør vi det - men oftest handler det mest om at tage imod og slappe af og så taler vi efter healingen.

Healingen løsner op for spændinger - det være sig fysisk, psykisk og mentalt. Det er individuelt hvad der opleves under healingen, men det er meget afslappende og beroligende at modtage en healing. Hvis man er parat til at arbejde med dybere ting, så som sorg/angst, så er det her, der bliver healet. Men det er din underbevidsthed, der bestemmer, hvad du er parat til og ikke healeren.

Mine klienter kommer til healing for at få hjælp med bla.:

uro/angst (ofte sideløbende med psykologbehandling)

smerter/gigt

sportsskader

stress

eksamens-/præstationsangst

manglende energi/træthed

personlig udvikling (åbne op for intuitionen)

Du behøver ikke tro på healing, for at modtage behandling - så længe du er nysgerrig og vil afprøve, hvad en healing kan gøre for dig - vil du få en effekt i dagene efter healingen.

Afhængig af problemets omfang, hvor lang tid man har gået med det, og hvor parat man er til at åbne op for nye muligheder, er det svært at sige om det er én eller flere healinger, der skal til. Problemer/smerter lige opstået, kan ofte klares med én healing - max. 2 healinger.

Fjernhealing:

Fjernhealing går ligesom radiobølger gennem tid og sted. Ved en fjernhealing aftaler vi et tidspunkt på 20 minutter, hvor du sidder og slapper af hjemme imens jeg sender healing tid dig. Efter ringer jeg eller mailer, hvad jeg har mærket under healingen.

Det er som kontakthealing forskelligt, hvad du mærker under healingen, men det virker på samme måde og især indenfor de næste 5 dage efter healingen, arbejder energien intenst. Virkningen kan som kontakthealing holde sig op til flere uger.